Tarihe Mâl Olmuş ve Ünlü Şahsiyetlerin Biyografileri

KimdirKimdir.com

Hande Kazanova Kimdir
Hande Kazanova Kim..

Zişan Hande Kazanova (d. 25 Eylül 1973, İzmir) Türk aktris, sunucu ve astroloji yazarı.

Biyografisi

Karşıyakalı olan Hande Kazanova ailesinin tek çocuğudur. İlkokulunu Alaybey İlkokulu ortaokulu ve liseyi İzmir Fatih Koleji’nde okudu. 1992 girdiği İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’ni 2000 yılında bitirdi. TRT Haber Spikeri Nedim Erağan’dan ders aldı. Dialog Anlatım İletişim’de hem Haber Spikerliği hem de Tiyatro bölümünü bitirdi.

Kariyeri

1992’de İzmir Fuar Güzellik Yarışması’na, 1993’te de Star Güzellik Yarışması’na katıldı, yarışmayı 4. sırada bitirince Türkiye’yi temsilen gittiği Miss Internatonial (1993) yarışmasında da ilk 10 arasına girdi. Ekranlara Kanal 6’da sabah programında sunuculuk yaparak girdi. İlk Tv dizisi olan Mahallenin Muhtarları’nda 5 yıl rol aldı. 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Tv dizileri yanı sıra tiyatro oyunlarında da rol aldı.

Astrobil’de astroloji eğitimi almış olan Kazanova, 2000 yılında astroloji yazarlığına başladı. Halen Habertürk adlı gazetede astroloji yazarlığı ve Fox Tv’de sunuculuğunu Merve Yıldırım‘ın yaptığı Pazar günleri yayınlanan Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi adlı programında astroloji yorumları yapmaktadır. Astroloji ve burçlar konularında çok sayıda kitabı vardır.

 

Özel yaşamı
2011’de bu yana iş adamı Gürcan Yücel ile evlidir. Kazanova Terazi burcudur.

Filmografi

  • 2013 – Galip Derviş – Aylin Sayar (Konuk Oyuncu) (2013)
  • 2010 – Geniş Aile – Su (Konuk Oyuncu)
  • 2008 – Karamel – Jülide
  • 2008 – Servet Avcısı – Müzeyyen
  • 2008 – Sıfır Nokta – Didem
  • 2006 – Yanık Koza – Suna
  • 2003-2005 – Kurtlar Vadisi – Canan
  • 2002 – Tatlı Hayat – Konuk Oyuncu
  • 2001 – Aşkına Eşkiya – Nazlı
  • 2001 – Cinlere Perilere – Konuk Oyuncu
  • 1996 – Şeytanın Kurbanları
  • 1992 – Mahallenin Muhtarları – Ece (1997)

Reklam Alanı

Biyografi Detayları
  • Burç: Terazi
  • Meslek: Aktris, sunucu ve astroloji yazarı
  • Doğum Tarihi: 25 Eylül 1973
  • Ölüm Tarihi: -
  • Doğum Yeri: İzmir
  • Ölüm Yeri: -
  • Ekleyen: admin
  • Tarih: 09/01/2018
  • Kategori: Oyuncu,Sunucu,Yazar
  • Görüntülenme: 109

Reklam Alanı

© Kimdir
%d blogcu bunu beğendi: